NEW: roze iPhone 6

IMG_0267

Huh, heb jij de iPhone 6S al? Nee. Dit is de iPhone 6. Gehuld in een spiksplinternieuw zuurstokroze hoesje. Sinds mijn baby een snoekduik in de wc maakte, verlies ik mijn nieuwe schatje geen moment uit het oog. Vanaf vandaag gehuld in dit unieke (en exclusieve) hoesje. Benieuwd?

Ik heb eerlijk gezegd weinig interesse in iPhone hoesjes. Maar je iPhone door het leven laten gaan zonder hoesje is geen optie en dus koos ik afgelopen week dit nieuwe exemplaar. Babyroze. Helemaal mijn ding.

IMG_0256

Afgelopen week liep ik met mijn roze telefoon door de supermarkt toen de kassière naar mijn telefoon aan het staren was. Het hoesje sluit zo nauw op je telefoon aan dat het lijkt alsof mijn telefoon niet goud maar écht roze is. Fake it till you make it. ‘Dat is nep, hoor’ lach ik terug. Ja. Want meneer Apple houdt niet van roze. En ik wel.

Het hoesje is van Exclusieve Hoesjes en hier te bestellen. Of ie nu waterdicht is ga ik niet voor je testen… maar een val van het nachtkastje heeft hij overleeft. Wel word ik duizend keer blijer wanneer ik hem uit mijn tas haal. En de kans dat je vriend er met je telefoon vandoor gaat is aanzienlijk kleiner.

En dat is óók wat waard. Toch?

In samenwerking met Exclusieve Hoesjes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply