Beats By Dre

Ik heb ze drie weken uitvoerig getest. Voor jullie. Alles voor jullie. Ik had eigenlijk gewoon een excuus nodig om mijn Blackberry (..) oortjes de deur te wijzen. Bij mijn iPhone 5 kreeg ik geweldige oortelefoontjes. Helaas sneuvelde deze tijdens het fietsen. Gekild door de spaken en mijn fietstalent. Na heel veel huilen vond ik mijn oude Blackberry oortjes en werd het gemis minder. De kwaliteit van de Blackberry oortjes zijn helaas óók om te huilen. Nieuwe Apple oortjes kosten me teveel geld voor de kwaliteit die je krijgt.
Daarbij waren de oortjes meer gemaakt voor mensen met grote oor-gaten (zeg je dat zo?). Ik luister gemiddeld 2 uur muziek op mijn telefoon. Misschien zelfs wel 3. Op de fiets (wat gevaarlijk kan zijn, I know) en om in slaap te komen. House, dance, ik luister alles door elkaar. Ik wil alleen wel de beat voelen wanneer Hardwell door de speakers galmt. De bass die ervoor zorgt dat ik nét iets harder fietsen ga en zo mijn bus haal.

Muziek is geen muziek als je het niet écht beleven kunt

 

En dus zat er nog maar een ding op. Nieuwe oortjes. Al maanden word ik getriggert door de Beats By Dre. Hét merk dat staat voor de geweldige bass bij house muziek. Muziek is geen muziek wanneer je het niet beleven kunt. Het enige wat me in die maanden tegen hield was de prijs. De prijs kan oplopen tot 300 euro. Een bedrag waar je ook schoenen van kunt kopen. Of een tas.

beyoncee
Ik ben inmiddels in het bezit van de in ears. Ik zag mezelf namelijk niet lopen (of fietsen) met een felrode koptelefoon. Slapen wordt dan ook ineens een hele opgave.
Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ik neem ze overal mee naar toe, en wanneer ik gek word van het gepraat om me heen, kan ik me volledig afsluiten van de wereld om me heen. Door de in ears hoor ik niks van wat er om me heen gebeurd. In het begin misschien eng, maar ik wil nooit meer anders. Zo heb ik mijn één op één momentje met Beyoncé soms gewoon nodig. Ik kan er zelfs mijn telefoon mee opnemen. Nooit meer in paniek het snoer uit mijn telefoon trekken (zo belandde de iPhone oortjes tussen mijn spaken).

En nu hopen dat deze wél alle fietsritjes overleefd.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply