‘Hotel Anna *****’

20140222-014044.jpg

Ik bedacht het me ineens toen ik klaarwakker in een vreemd bed naar de gordijnen aan het kijken was. Wat een lelijke gordijnen. Dit zijn met stipt de meest lelijke gordijnen ooit gezien. Geel, vol met paardenbloemen, wat het gordijn een frisse uitstraling zou moeten geven. Ik was van plan ze niet aan te raken. Toch is mijn liefde voor slapen net iets te groot, en dus zit het gordijn dicht. Waardoor de paardenbloemen nóg beter te zien zijn.

Dit moet toch beter kunnen? Wij vakantiegangers wíllen geen paardenbloemen op het gordijn. Wij willen frisse witte gordijnen. Wij willen geen stoffen hoofdbord aan ons bed, god weet wie daar met zijn vette haren tegenaan heeft gezeten.

Geen vrouw die voor het slapen een kersenbonbon naar binnen werkt.

Alles wat we vragen is een goed bed, een lekker donsdekbed en frisse gordijnen.
Laat die chocolaatjes maar zitten. Geen vrouw die voor het slapen gaan een kersenbonbon naar binnen werkt. En die douche producten, heel lief, maar we slepen zelf 4 flessen conditioner mee.

Geef ons maar een stopcontact langs het bed voor onze telefoon. 2 graag. Om een gevecht over wie er morgen met een lege telefoon zit te voorkomen. En een langs de spiegel.

Dan kunnen we tenminste normaal ons haar föhnen zonder daarna drie weken naar de fysio te moeten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply